Praktijkpunten

In klas 3 en 4 haal je op Kandinsky Molenhoek praktijkpunten. Je aantal praktijkpunten telt mee voor je cijfer bij DVPR.

Als school helpen we mee bij bijvoorbeeld Molenhoeks Makkie, de Zevenheuvelenloop en de sportdagen op basisscholen in de buurt. Je kan natuurlijk ook zelf een activiteit organiseren of regelen, denk dan aan het geven van training op de sportclub, de buurt schoonmaken of het helpen bij een kinderfeestje. Twijfel je of je activiteit in aanmerking komt? Stuur dan een mailtje naar Caroline de Swart, Praktijkcoördinator. Ze is te bereiken via c.dswart@kandinskymolenhoek.nl.

Wat zijn de spelregels? Je krijgt 1 praktijkpunt per uur. Per activiteit krijg je er maximaal 8, dus als je twee dagen scheidsrechter bent op een toernooi krijg je 8 punten. Per soort activiteit krijg je maximaal 15 punten. Je kan dus meerdere keer scheidsrechter zijn, maar in totaal kun je niet meer dan 15 punten verdienen.

Hieronder vindt je het formulier dat je na afloop van je activiteit kan invullen. Je kan het formulier downloaden, invullen, en mailen naar Caroline, maar je kan het formulier natuurlijk ook printen en afgeven.