Ben jij klaar voor de start?

Kandinsky Molenhoek is een kleine, sportieve vmbo-school met ongeveer 210 leerlingen met de leerwegen basis, kader, gemengde en theoretisch. Vooral de kleinschaligheid, het contact met de mentoren en thuis, het leren in de praktijk, de sportlessen en alle activiteiten maken onze school bijzonder.

Naast de standaardvakken zoals Nederlands, Engels en wiskunde krijg je bij ons negen sportlessen in de week! Verder ga je tijdens het vak Projecten  in 40-minuten durende lessen aan de slag met onder andere de volgende thema’s:
– Duurzaamheid en milieu
– Voeding en gezondheid
– Bouw en techniek
– Samen leren, samen leven

Je leert bij ons organiseren, begeleiden, presenteren en gaat aan de slag bij echte events. Leren doe je niet alleen tijdens de lessen maar ook in de praktijk. Je helpt onder andere mee bij de Zevenheuvelenloop, avondvierdaagse, en een diner voor ouder(s)/verzorger(s).

In de bovenbouw bieden we het profiel Dienstverlening en Producten aan. Met dit profiel kan je naar álle opleidingen op het mbo.

Kandinsky Molenhoek ligt ongeveer tien minuten lopen vanaf station Molenhoek en de bushalte aan de Rijksweg. Vanuit Nijmegen is het ongeveer 25 minuten fietsen.

Update 8 maart: we hebben nog 22 plekken beschikbaar voor basis, kader, gemengde leerweg, theoretische leerweg en theoretische leerweg+.

Wil je graag meer weten over onze school of heb je vragen? Mail dan naar Caroline de Swart via c.deswart@kandinskymolenhoek.nl om een rondleiding in te plannen.

  • Actief
  • Uitdagend
  • Kleinschalig
  • Persoonlijk

Neem een kijkje op onze school

Wil je weten of Kandinsky Molenhoek bij jou past? Kennismaken kon dit jaar via een van onze twee open dagen of onze Kandinsky DoeMiddag. Voor alle activiteiten is aanmelden verplicht.  Uitgeloot en toch graag kennismaken? Mail dan naar c.deswart@kandinskymolenhoek voor een afspraak voor een rondleiding. Dit kan vrijwel iedere werkdag tussen 08.45 en 16.30 uur.

Kennismakingsmiddag

Tijdens deze kennismakingsmiddag op dinsdag 24 januari tussen 14.30 uur en 17.00 uur ben je van harte welkom om lekker actief bezig te zijn, te sporten, sfeer te proeven en vooral om te komen kijken of Kandinsky Molenhoek bij je past.

Update: de kennismakingsmiddag zit vol. Aanmelden voor de open dag of voor een rondleiding kan nog wel.

Rondleiding

Wil je graag sfeer proeven op onze school en op een gewone lesdag zien hoe onze school echt is? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding. Zo kun je kijken of Kandinsky Molenhoek dé school voor jou is!

Open dag

Onze open dag op zaterdag 11 februari is een uitstekende gelegenheid voor aanstaande leerlingen en ouders/verzorgers om kennis te maken met alles wat onze school te bieden heeft. Je maakt zo kennis met onze leerlingen, docenten, leer­methoden en ons gebouw.

11 februari
2023

Video’s van onze activiteiten

Hoe meld je je aan voor onze school?

T/m 5 maart 2023

Inleveren inschrijfformulier en het gekleurde aanmeldformulier. Dit kan iedere werkdag op school, of per post. Let op: leerlingen uit de regio Cuijk hebben nog tot en met 15 maart om zich aan te melden en hoeven geen gekleurd aanmeldformulier in te leveren.

8 maart 2023

Ouders krijgen de schriftelijke ontvangstbevestiging en resultaat van eventuele loting (regio Nijmegen)

17 maart 2023

Laatste aanmeldmogelijkheid na loting.

20 maart 2023

Uitslag eventuele tweede loting.

12 april 2023

Ouders ontvangen bericht over de plaatsing. School kan besluiten tot een verlenging van maximaal vier weken als er door de aangeleverde gegevens bijvoorbeeld nog vragen zijn over leerlingzorg.

17 mei 2023

Uiterste datum dat ouders bericht ontvangen over de plaatsing (alleen in het geval van verlenging van de beslistermijn)

Wil jij je aanmelden als nieuwe leerling? Download dan hieronder het inschrijfformulier!

Meer informatie?

Bekijk ook onze andere pagina’s voor meer informatie over het gaan naar de brugklas, maar ook nuttige informatie voor ouder van leerlingen.

Staat er niet bij wat je zoekt? Neem dan contact op met ons.