Maak kennis met
Kandinsky Molenhoek

Onze open dagen op zaterdag 15 oktober 2022 en zaterdag 11 februari 2023 zijn al geweest. We hebben veel aanstaande leerlingen en ouders/verzorgers om kennis te maken met alles wat onze school te bieden heeft. Je maakt zo kennis met onze leerlingen, docenten, leer­methoden en ons gebouw.

Update 14/2/2023:  Het is nog steeds mogelijk om een kijkje te nemen op onze school op een gewone lesdag. Alle mogelijkheden voor een rondleiding zijn te zien door het onderstaande formulier in te vullen.  Zit er geen geschikte datum en tijd meer tussen en wil je toch graag komen kijken? Mail dan naar c.dswart@kandinskymolenhoek.nl

  • Actief
  • Uitdagend
  • Kleinschalig
  • Persoonlijk
Group 3
Group 3 Copy

Over Kandinsky Molenhoek

Kandinsky Molenhoek is een kleine vmbo-school voor de leerwegen basis, kader, gemengde en theoretisch. We bieden een veilige, actieve en uitdagende leeromgeving met persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Buiten onze open dag kun je onze school ook bezoeken.  Mail naar c.deswart@kandinskymolenhoek.nl om een afspraak te maken.

Meld je aan voor een rondleiding  op de open dag
van zaterdag 11 februari 2023

Aanmelden open dag oktober 2022
Ik heb interesse in een individuele rondleiding.
Zodra je dit formulier verzend, ontvang je van ons een mail waarin je je kunt aanmelden voor een begeleide rondleiding. Voor deze rondleidingen zijn een beperkt aantal tijdslots beschikbaar dus wees er snel bij!
Start Over
Group 3

Ben je 11 februari verhinderd?

Wil je graag de sfeer komen proeven van onze school, maar ben je 15 oktober verhinderd? Stuur ons dan een bericht en neem een kijkje in onze school.