Maak kennis met
Kandinsky Molenhoek

Onze open dagen zijn dit schooljaar op woensdag 1 november 2023 en zaterdag 2 maart 2024 . Op deze dagen is het mogelijk kennis te maken met alles wat onze school te bieden heeft. Je maakt zo kennis met onze leerlingen, docenten, leer­methoden en ons gebouw. Iedereen krijgt op deze dag een persoonlijke rondleiding door een van onze collega’s en/of leerlingen.

  • Actief
  • Uitdagend
  • Kleinschalig
  • Persoonlijk
Group 3
Group 3 Copy

Over Kandinsky Molenhoek

Kandinsky Molenhoek is een kleine vmbo-school voor de leerwegen basis, kader, gemengde en theoretisch. We bieden een veilige, actieve en uitdagende leeromgeving met persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Buiten onze open dag kun je onze school ook bezoeken.  Mail naar c.deswart@kandinskymolenhoek.nl om een afspraak te maken.

Meld je aan voor een rondleiding op de open dag
van zaterdag 2 maart 2024

Aanmelden open dag november 2023
Ik heb interesse in een individuele rondleiding.
Zodra je dit formulier verzend, ontvang je van ons een mail waarin je je kunt aanmelden voor een begeleide rondleiding. Voor deze rondleidingen zijn een beperkt aantal tijdslots beschikbaar dus wees er snel bij!
Start Over
Group 3

Ben je 2 maart verhinderd?

Wil je graag de sfeer komen proeven van onze school, maar ben je 2 maart verhinderd? Stuur ons dan een bericht en maak een afspraak om een kijkje te nemen in onze school.