Klaar voor de start?

Kandinsky Molenhoek is een kleine, sportieve vmbo-school met ongeveer 260 leerlingen. Je start en eindigt de dag met klassikale coaching. Onze lessen duren 40 minuten. Naast standaardvakken als Nederlands, Engels, wiskunde en mens & maatschappij, sporten we 9 lesuren (dus 6 klokuren) per week. Je hoeft geen topsporter te zijn, maar je moet bewegen wel leuk vinden.

Veel vakken bij ons op school hebben te maken met dienstverlening, gezondheid en recreatie. Je leert goed organiseren, begeleiden, presenteren en met mensen omgaan. We gaan ook vaak aan de slag op het Technovium, het ouderenzorgcentrum, het sportpark van Eendracht ’30 of helpen mee met de Zevenheuvelenloop

Vanaf het eerste leerjaar oriënteer jij je op je loopbaan. Het belangrijkste is dat je jezelf leert kennen. Dat je ontdekt wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Aanmelden

Aanmelden kan met een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je zo snel mogelijk bericht of je aangenomen bent op onze school. Onder aan deze pagina staat alle informatie over onze open dag en onze kennismakingsmiddagen.

Je kunt ook bellen met 024 358 41 86 of mailen naar Esther Janssen via e.janssen@kandinskymolenhoek.nl om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking of voor meer informatie.

Onze leerwegen

  • Basisberoepsgerichte leerweg
  • Kaderberoepsgerichte leerweg
  • Gemengde leerweg
  • Theoretische leerweg

We bieden alle leerwegen ook aan voor leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte.

Na een tweejarige brugperiode in een dakpanklas, krijg je aan het eind van leerjaar 2 jouw leerwegadvies. We bieden hier op school het profiel Dienstverlening en Producten aan, waarmee je een brede basis legt voor je toekomst.

Goed om te weten: we gaan voor onze klassen uit van 24 leerlingen.

Teamwork en respect

We vinden het belangrijk dat je leert om zelfstandig te werken en je verantwoordelijkheid te nemen. Voor je eigen werk, maar ook voor het werk van anderen met wie je samenwerkt. Wij geloven dat je van complimenten sterker wordt. Een positieve sfeer op school zorgt voor plezier en wederzijds respect. Op Kandinsky Molenhoek proberen we een optimaal klimaat te creëren om het beste uit onze leerlingen te halen.