Laden Evenementen

Avondvierdaagse Molenhoek

11 april 2022 - 14 april 2022

08:00 - 17:00

  • Dit evenement is voorbij.

Van maandag 11 april tot en met donderdag 14 april 2022 vindt de veertiende avondvierdaagse van de gemeente Mook Middelaar plaats. Al 14 jaar is de organisatie in handen van leerlingen van het Kandinsky Molenhoek. De leerlingen van klas 4 doen, net als voorgaande jaren, hun uiterste best om weer mooie en uitdagende routes voor u uit te zetten.

Starttijden

Elke dag kunt u starten vanaf het Kandinsky College in Molenhoek (Singel 124). U meldt zich aan bij de aanmeldbalie en ontvangt daar uw stempelkaart. De 2,5 km en de 5 km starten om 18.00 uur. De 10 km kan vanaf 17.15 uur starten. De uiterlijke finishtijd is 20.45 uur. Na afloop laat u uw afgestempelde kaart weer zien bij de balie.

De aanmeldbalies zijn ingedeeld op achternaam.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze website onder aan deze pagina of op de eerste dag van de avondvierdaagse. De kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon bij voorinschrijving via de website en 5,50 euro per persoon bij inschrijving op de dag zelf. Dit moet op de eerste wandeldag contant worden betaald! Wanneer u als groep loopt, kunt u zich als groep inschrijven. Er wordt dan elke avond één stempelkaart verstrekt die voor de hele groep geldt. Dit kan voor groepen vanaf 5 personen. Bedenk een duidelijke groepsnaam, vul de naam van de groepsleider in en geef aan uit hoeveel leden uw groep bestaat.

Intocht

Op donderdag lopen de laatste meters van alle routes over de Singel in Molenhoek. De wandelaars worden hier om 19.30 uur feestelijk onthaald. Het zou natuurlijk leuk zijn als op dit stuk van de route publiek is om de wandelaars binnen te halen.

Contact

Voor vragen over de avondvierdaagse van de gemeente Mook-Middelaar kunt u contact opnemen met de organisatie via info@kandinskymolenhoek.nl

Inschrijfformulier individuele deelname

De online aanmelding voor de avondvierdaagse is nu gesloten, aanmelden kan nog op Kandinsky Molenhoek, voorafgaand aan de start.

Inschrijfformulier groepsdeelname:

De online aanmelding voor de avondvierdaagse is nu gesloten, aanmelden kan nog op Kandinsky Molenhoek, voorafgaand aan de start.

 

Gegevens

Begin:
11 april @ 08:00
Einde:
14 april @ 17:00