Laden Evenementen

Avondvierdaagse gemeente Mook – Middelaar 2019

9 april 2019 - 12 april 2019

18:00 - 20:45

  • Dit event is voorbij.

Van dinsdag 9 april tot en met vrijdag 12 april 2019 vindt de avondvierdaagse van de gemeente Mook Middelaar plaats. Al 12 jaar is de organisatie in handen van leerlingen van het Kandinsky Molenhoek. De leerlingen van klas 4 doen, net als voorgaande jaren, hun uiterste best om weer mooie en uitdagende routes voor u uit te zetten.

Starttijden

Elke dag kunt u starten vanaf het Kandinsky College in Molenhoek (Singel 124). U meldt zich aan bij de aanmeldbalie en ontvangt daar uw stempelkaart. De 2,5 km en de 5 km starten om 18.00 uur. De 10 km kan vanaf 17.15 uur starten. De uiterlijke finishtijd is 20.45 uur. Na afloop laat u uw afgestempelde kaart weer zien bij de balie.

De aanmeldbalies zijn ingedeeld op achternaam.

Inschrijven

Inschrijven kan via de website van het Kandinsky College Molenhoek of op de eerste dag van de avondvierdaagse. De kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon bij voorinschrijving via de website en 5,50 euro per persoon bij inschrijving op de dag zelf. Dit moet op de eerste wandeldag worden betaald! Wanneer u als groep loopt, kunt u zich als groep inschrijven. Er wordt dan elke avond één stempelkaart verstrekt die voor de hele groep geldt. Dit kan voor groepen vanaf 5 personen. Bedenk een duidelijke groepsnaam, vul de naam van de groepsleider in en geef aan uit hoeveel leden uw groep bestaat.

Intocht

Op vrijdag lopen de laatste meters van alle routes over de Singel in Molenhoek. De wandelaars worden hier om 19.30 uur feestelijk onthaald. Het zou natuurlijk leuk zijn als op dit stuk van de route publiek is om de wandelaars binnen te halen.

Contact

Voor vragen over de avondvierdaagse van de gemeente Mook-Middelaar kunt u contact opnemen met de leerlingenorganisatie via het volgende e-mailadres: avond4daagse@kandinskymolenhoek.nl

Inschrijfformulier individuele deelname

Inschrijven kan vanmiddag op het Kandinsky College Molenhoek.

Inschrijfformulier groepsdeelname:

Inschrijven kan vanmiddag op het Kandinsky College Molenhoek.

 

Gegevens

Begin:
9 april @ 18:00
Einde:
12 april @ 20:45